شش  روز  دوشنبه 20 آذر 1397

19 آذر 1397 1396
18 آذر 1397 2067

پیام مدیر:

خدایا توفیقی عطا کن که به دانش آموزان به چشم انسانهایی والا بنگریم ، انسانهایی که زندگی پر شکوه فردا را بنیان می نهند.
یاریمان کن که در آن ها شهامت بر خاستن پس از افتادن را امر طبیعی زندگی شان کنیم .
اندیشیدن را ، دوست داشتن را ، روی پای خود ایستادن را ، شهامت بیان را ، اندیشه و صداقت به کار بستن گفته ها را در زندگی شان تقویت کنیم.
همان طور که دانستن مهارت سودمند موجب حفظ سلامت ، ادامه زندگی و ارتقای اعتبار می شود، یادگیری غلط نیز می تواند موجب انصراف ، بی اعتباری ، بی حاصلی و به خطر انداختن گل هستی مان گردد.
ما در این مجتمع بر این باوریم خلاقیت در محیط آزاد رشد می کند و امیدواریم با توفیق الهی زمینه های رشد را برای فرزندانمان در محیطی آرام و بدون استرس فراهم نماییم.

مجتمع علامه جعفری شامل راهنمایی ،دبیرستان و پیش دانشگاهی می باشد.
این واحد آموزشی در سال تحصیلی 75-74 با تاسیس مدرسه ی راهنمایی کار خود را آغاز کرد و پس از پنج سال به شکرانه توفیقات الهی و کسب موفقیت های علمی ، موفق به تاسیس دبیرستان و سپس پیش دانشگاهی گردید.

* برنامه های آموزشی ارائه شده :

* کلیه کلاسها مجهز به سیستم هوشمند (برد هوشمند، سیستم صوتی ،ویدئو پروژکتور و لپ تاپ می باشند.)
* برگزاری کلاسهای فوق برنامه درسی
*برگزاری کلاسهای روبوتیک و ساخت روبات
*برگزاری کلاسهای کامپیوتر
*برگزاری المپیاد های علمی
*برگزاری کلاسهای مکالمه زبان
*برگزاری کلاسهای آموزشی در طبیعت و خارج از فضای آموزشگاه
*بازدید های علمی متنوع در رابطه با دروس مختلف
*برگزاری برنامه های تفریحی ( اعم از پارک ، سینما ، موزه و مکانهای تاریخی)
*برگزاری سفرهای برون استانی
*راهبرد های علمی در جهت تحقیقات و پژوهش دانش آموزان
*دعوت از نخبگان علمی در جمع دانش آموزان واستفاده از تجارب ارزنده آنها
*برگزاری کلاسهای آموزش خانواده با حضور اساتید برجسته
*برگزاری نمایشگاههای فرهنگی- هنری
*استفاده از باشگاه ورزشی برای ساعات ورزش
*آزمایشگاه ،کارگاه و کتابخانه مجهز
*اتصال به شبکه اینترنت از طریق ADSL
*برگزاری مراسم های ملی و مذهبی
*تجهیز کلاسها به سیستم های مدرن سمعی –بصری هوشمند
*مشاوره مستمر برای رفع مسائل دانش آموزان

نام مدرسه ما را بر آن داشت که مطلبی چند نیز در مورد علامه محمد تقی جعفری بیان کنیم:

علامه محمـدتقـی جعفری (۱۳۰۲ - ۲۵ آبان ۱۳۷۷ ه.خ) (۱۳۴۳ - ۱۴۱۹ ه. ق)، از جملهٔ فیلسوفان اسلامی و مولوی‌شناسان معاصر ایرانی می‌باشد.

علامه محمد تقی جعفری در مرداد ماه سال 1304 [۱] در شهر تبریز دیده به جهان گشود. نام پدر وی کریم بود. ایـن مرد اگـر چه در هیچ مکتب و مدرسه‌ای درس نخوانده بود، ولی حافظه‌ای بسیار قوی داشت و غالب سخنان واعظان و خطیبان شهر را به طرزی شیوا بیان می‌کرد. شغل کریم نانوایی بود و بدون آنکه وضو بسازد، دستش را به خمیر و نان نمی‌زد. به کار و تلاش علاقه وافری داشت. مادرش نیز زنی دانا بود که به وی درس‌های دبستان را در خانه آموخت

محمد تقی نزد مادر مقداری مقدمات دروس و قرآن را آموخت. وقتی به مدرسه رفت، او را به کلاس چهارم بردند. او با استعداد شگرف خود این کلاس را در مدرسهٔ اعتماد تبریز با رتبه دوم گذرانید، و در سال بعد کلاس پنجم را با رتبه اول.

او بعد از مدتی به خاطر تنگدستی خانواده ناگزیر دبستان را در میانهٔ راه رها کرد، و در پی یافتن درآمد به کسب و کار روی آورد. میرزا کریم از این وضع بسیار متأثر گردید، و به محمدتقی و برادرش تأکید نمود:

شما به دنبال درس بروید، خداوند روزی‌رسان است. از این جهت آن دو طالب دانش، مقارن سال‌های پایانی جنگ جهانی دوم به مدرسهٔ طالبیه تبریز رفته و تحصیلات علوم دینی را نزد استادان آنجا پی گرفتند. تأمین هزینهٔ زندگی، او را ناگزیر ساخته بود تا صبح‌ها به تحصیل پرداخته، و بعد از ظهرها را کار کند.

در سال ۱۳۵۹ ه.ق در حالی که پانزده بهار را پشت سر می‌نهاد، زادگاه خویش را به قصد اقامت در تهران ترک نمود، و در مدرسه مروی نزد استادانی فاضل مطالعه و تحصیل متن رسائل و مکاسب را پی گرفت. پس از سه سال خوشه چینی از خرمن خردمندان و اندیشمندان حوزه، در سال ۱۳۶۲ ه.ق به شهر مقدس قم مهاجرت نمود، و ضمن تحصیل در مدرسه دارالشفای قم ملبس به لباس روحانیت گردید و دروس خارج را در آنجا آغاز کرد.

جعفری بیشترین استفاده‌های علمی را از آیت الله محمدرضا تنکابنی، آیت‌الله شیخ کاظم شیرازی، آیت الله سید عبدالهادی شیرازی، آیت‌الله سید ابوالقاسم خویی، آیت الله شیخ مرتضی طالقانی، آیت‌الله میرزا حسن یزدی، آیت الله سید محمود شاهرودی، آیت الله سید جمال گلپایگانی، آیت‌الله سید محمد هادی میلانی، آیت‌الله شهیدی (صاحب حاشیه بر مکاسب) و آیت الله سید محسن حکیم کسب نموده‌است.

آثار زیادی از محمـدتقـی جعفری به جا مانده‌است، که چند نمونه از آنها عبارت‌اند از:

رسائل فقهی که شامل طهارت و صلاة و صوم و غیره می‌باشد
حقوق جهانی بشر از دیدگاه اسلام و غرب (فارسی و انگلیسی)
الرضاع
جبر و اختیار
مجموعه مقالات
ارتباط انسان و جهان
ایده‌آل زندگی و زندگی ایده‌آل
نقد نظریات دیوید هیوم در چهار موضوع فلسفی
بررسی و نقد برگزیده افکار راسل
زیبایی و هنر از دیدگاه اسلام
حکمت اصول سیاسی اسلام: فرمان حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) به مالک اشت.
موسیقی از دیدگاه فلسفی و روانی
پیام خرد
فلسفه دین
تحقیقی در فلسفه علم